Zelfgemaakte uitbreidingen

"Elke Risk 2210 A.D. uitbreiding van Belgium 2210 is niet officiele 'Fan Content' toegelaten onder de 'Fan Content Policy '.
De uitbreidingen zijn niet goedgekeurd/gesponsord door Wizards en delen van het gebruikte materiaal zijn eigendom van ©Wizards of the Coast LLC."

Mayhem 2210 A.D.

"A state of rowdy disorder."

"Mayhem 2210 A.D." is een niet-officiële uitbreiding voor Risk 2210 A.D.

Al geruime tijd hadden we het idee om onze eigen "command cards" aan Risk 2210 A.D. toe te voegen. We wilden echter het spelevenwicht niet verstoren door extra 'commanders' toe te voegen of bestaande "command decks" aan te passen.
De ideale oplossing was een "event deck".
Dit "deck" van 35 kaarten brengt u de waanzin, die inherent is aan oorlog. Deze event kaarten worden voor de ontplooingsfase gespeeld en hebben een positief of negatief effect op het spel.
Omwille van de verrassing die deze uitbreiding in het spel kan brengen, zijn mogelijke plannen of strategieën van spelers nutteloos :-).


Mayhem 2210 A.D. - Emergency orders

"Breek het glas in geval van nood."

"Mayhem 2210 A.D. - Emergency orders" is een mini-uitbreiding voor onze Mayhem 2210 A.D. uitbreiding.
Er worden 6 extra Mayhem kaarten toegevoegd (1 voor elke "commander").
Deze kaarten laten toe om 1 "command" kaart te spelen, als de "commander" niet meer op het bord staat (bv als gevolg van een "Assassin Bomb").


Mayhem 2210 A.D. - Territories

"De wereld is klein."

"Mayhem 2210 A.D. - Territories" is mini-uitbreiding voor onze Mayhem 2210 A.D. uitbreiding.
De uitbreiding is geïnspireerd door "Commanders 2.0" van Geoff Burbidge en bestaat uit 4 extra Mayhem kaarten, 3 "add-on boards" (2 extra watergebieden en 1 extra landgebied) en 1 token voor een maan basis.


Mayhem 2210 A.D. - Antarctica

"Antarctica is bovenaards, zoals niets dat ik ooit eerder heb gezien. Grimmige, koude, mooie verlatenheid." ― Mark Hoppus

De Antarctica uitbreiding werd niet bedacht door Belgium 2210, maar door Geoff Burbidge en Insurgency Gaming. Wij hebben de uitbreiding enkel aangepast om ze in onze Mayhem 2210 A.D. uitbreiding te verwerken, en bieden ze aan (met de originele afbeeldingen van Geoff Burbidge ) met toelating van zowel Geoff Burbidge als Insurgency Gaming.

De Antarctica uitbreiding introduceert een nieuw continent in het spel. Het extra spelbord dient als link tussen enkele gebieden, die voordien niet gelinkt waren. Door de effecten van "Global Warming" toe te voegen, komt een redelijk onstabiel nieuw element aan bod in het spelverloop.

De uitbreiding bestaat uit of 1 extra Mayhem kaart and 1 "add-on board" (Antarctica continent).

Opmerking: Als je de Antarctica uitbreiding van Insurgency Gaming al hebt, heb je deze niet nodig.


Mayhem 2210 A.D. - O.R.C. Skyfall

"Het ruimtestation hier is een magische plaats en een ongelooflijke wetenschappelijke faciliteit." ― Scott Kelly


Credits: Het ruimtestation is gebaseerd op werk van Jon-Michael-May en wordt gebruikt met toestemming van de artiest.

"O.R.C. - Skyfall" is een mini-uitbreiding voor onze Mayhem 2210 A.D. uitbreiding en brengt een onstabiel ruimtestation in het spel.


Expanding E-Conquerors

"Niemand weet waar deze machines vandaan komen of wat hun doel is. Zijn het overblijfsels van een vorige oorlog? Buitenaardse robots? Uit de hand gelopen experimenten van een 'Rogue Nation'?"


Credits: De kubus op de kaarten is een deel van het digitaal kunstwerk 'Invasion of the Cubeships (variation 1)' van Julian Faylona en wordt gebruikt met toestemming van de artiest.

"Expanding E-Conquerors" is een niet-officiële uitbreiding voor Risk 2210 A.D. die een neutrale 'partij' toevoegt aan het spel.

Elke ronde, voor de ontplooiingsfase, neemt de eerste speler de bovenste kaart van de "e-Conquerors" scenarios en leest deze voor.
Elke speler moet dit scenario uitvoeren tijdens zijn beurt, tenzij anders aangeduid.


Downloads

Hier kan je alle uitbreidingen downloaden om ze zelf te maken.
Belgium 2210 gebruikt The Game Crafter om de uitbreidingen professioneel te printen.

In plaats van de gebiedkaarten te gebruiken uit de 'Mayhem 2210 A.D. - Antarctica' en 'Mayhem 2210 A.D. - Territories' uitbreidingen, kan je ook volgende stickers laten maken en over bestaande (dubbele) kaartjes kleven.